Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Wyciszenie scoupe w srodku...

<< < (3/3)

psy si tec:
heh tylko sie nie smiac: mialem jakies stare matopochodne dywany wpakowalem je na nitach a pod nie dalem gabke...auto na prawde cicho chodzi...szczegolnie do 90km/h potem zaczyna szumiec...ale lada pare ulepszen i bedzie jak bmw x5

Cendra:
może wrzucić foto jak to wygląda :?:

rufuz:
Panowie ja na początku kiedy kupiłem elantrę to byłem chory na punkcie wygłuszenia bo było mi za głosno. Teraz za nic w świecie nie chce wygłuszać pomruku silnika.

Bidon:
Heh a w jaki sposób wygłuszyliście drzwi? matą bitumiczną? trudna sprawa do zrobienia??

psy si tec:
witam znow...

lubie grzebac w swoim aucie ...dzisiaj sobie wpakowalem cos takiego na koniec drzwi poziomo tj leci slupek.
http://allegro.pl/item851141982_specjalistyczna_uszczelka_do_progow_bram_itp14x12.html

i powiem Wam ze rewelacja.Poza tym zmienilem kola na zimowe i auto nic w srodku nie szumi.Okazalo sie ze mam zle opony(semperit 185/70 R14)...

Poza tym wpakowalem gabke twarda do grodzi za silnikiem ... no w koncu jestem usatysfakcjonowany wynikami.Do tego pianke bitumiczna w nadkola.Oraz pod kokpitem jakies gabki bitumiczne.

off: gazu mi spala 9 na 100 i przestaly sie cuda dziac jak kupilem swiece + Wn ngk i wymienialem olej i filtr paliwa i powietrza na sportowy...

zdjecia zrobie pozniej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej