Forum > Lantra
[Lantra J2] Wymiana przegubu
radeek23:
--- Cytat: "Zbyszek" ---Musisz próbować z przekładką bo ciekawe gdzie dokupisz nowy...
--- Koniec cytatu ---
Wyobraź sobie,że dokupię :lol: . Jest firma w Łomiankach,która ma taki pierścień,cena 35zł.
kosmos2011:
To pochwal się gdzie, oryginał czy zamiennik, symbol, typ. Sensem istnienia forum jest dzielenie się informacjami jasnymi i przejrzystymi.
Zbyszek:
--- Cytat: "kosmos2011" ---To pochwal się gdzie, za ile, oryginał czy zamiennik, symbol, typ. Sensem istnienia forum jest dzielenie się informacjami jasnymi i przejrzystymi.
--- Koniec cytatu ---
radeek23, dokładnie... znam dwie firmy w łomiankach, które mogą mieć z tym coś wspólnego ponieważ zajmują się układami napędowymi ale nie wiedziałem, że mają same pierścienie ABS i w dodatku do Lantry...
radeek23:
Firma,jak już wspomniałem mieści się w Łomiankach k. Warszawy i konsultant twierdzi,że mają ten pierścień i będzie pasował,wymiary się zgadzają-ufam że to będzie to. Starego jednak zbijać nie będę,bo zauważyłem pęknięcie pod warstwą rdzy....szkoda czasu na obstukiwanie tego,bo jak się nie rozleci przy ściąganiu,to napewno przy zakładaniu na przegub.
adres sklepu http://www.przeguby.pl/
Nr kat. : koronka MI027A(29) produkt firmy Driveshaftparts
obym nie pochwalił się za wcześnie heh,bo będzie trzeba używki szukać ;-)
kosmos2011:
Dobra wiadomość że udało Ci się (odpukać) załatwić sprawę. Zajęło to nam jedną stronę i przez to jesteśmy lepsi od HCC :-D.
Nawigacja
[#] Następna strona