Forum > Santa Fe SM
Dziwne urządzenia
weldon:
Może?
Przecież nie będę się upierał, że to "z pewnego źródła" ;-)
Co prawda diagnosta obejrzał, ostukał, zmierzył (sic!) grubość lakieru i nie zauważył żadnych oznak bicia, ale ...
Cóż, fajnie się jeździ i, pomału, staram się dojść do czego służą i jak działają odkrywane w nim kabelki itp.
pzdr
PS właśnie udało mi się, bez żadnych zniszczeń, rozmontować lampę dodatkowego stopu.
Chyba dawno tu nikt nie zaglądał.
Grzebię dalej :-) - aktualnie próbuje wynaleźć łatwy sposób na zmianę żarówki w lewej przedniej lampie - tej od akumulatora.
jurek62:
ja suwa to chcę na rybki i do ciągnięcia kempingu bo do zaleczenia kompleksów to chyba czołg by się przydał
Dareq36:
Weldon .. co do uchwytu ..to moze byc ..antena do CB ..( ale moge się mylić..). Uważam , że antena w szybie ..w zupełmości wystarcza i spełnia swoje zadanie .
Co do ..kabelków pod siedzeniami .., zawsze mi się wydawało ..ze wszystkie wersje mają podgrzewane siedzenia .(.te ..egzemplarze które oglądałem . miały , a było ich troche..)Może być , tak jak napisałeś , że siedzenia zostały podmienione ..
pozdro
weldon:
Podmienione ...
Chyba nie, za dużo zachodu - fotele przód, tył, ewentualnie tapicerka, włączniki ogrzewania.
Nie miałem do tej pory poduszek w fotelach, więc trochę mnie te kable zaskoczyły, ale to chyba raczej chodzi o airbagi.
Jakichś śladów po CB też tu nie ma, więc to chyba jakaś antena wspomagająca zwykłe radio. Nie zlikwiduję tego, bo pewnie pod spodem jest dziura. Chyba coś dobiorę i podłączę jakąś antenkę - niech chociaż tak głupio nie wygląda.
pzdr
Nawigacja