Forum > Accent

[Accent X3] Obniżenie zawieszenia

<< < (4/7) > >>

MarcinW90:
hyun, MOMO 15" na 7J, ale niedługo wejdą repliki ADVAN-ów 15" na 8J także będzie boso  :mrgreen: co do obniżenia co by od tematu nie odbiegać zamówiłem sobie amorki sportowe KAYAB Gr-2 a do tego sprężyny Koni SPORT Dynamic Drive przód -60mm tył -40mm więc czekam na dostarczenie gratów i wrzucę jakieś fotki  ;-)

hyun:
Pokaźna inwestycja. U mnie wynikało to z konieczności. Po wymianie kolektora przepustnicy remapie i wielu innych rzeczy nie dawało się nad tym cholerstwem zapanować. Oczywiście dawaj foty jestem ciekaw jak ten objekt wyglada.

MarcinW90:
hyun, a powiedz mi kolego jak ty położyłeś swojego accenta i o ile poszedł w dół ?? ;-) Ja jak na razie zmieniłem u siebie wałek na sportowy od ŚWIĄTKA i zrobiłem dolot AEM-a, jak go hamowałem na serii wyszło 87 koni, w książce pisze 88km wiec uważam że po tylu latach to ładny wynik, teraz po wyżej wymienionych modach mam 99km na pb95 100km na pb98, i tak leje do niego 98 czasami mieszam 98 z 95  :mrgreen: a do tego dojdzie jeszcze ecumaster i nowa mapa mieszanki, dodatkowo turbo plus zakucie, intercooler itp. itd. temat rzeka jak to mówią, plan do wykonania to - 160-180km z seryjnej pojemności 1.5 i będę HAPPY  ;-)  :lol:

hyun:

--- Cytat: "MarcinW90" ---hyun, a powiedz mi kolego jak ty położyłeś swojego accenta
--- Koniec cytatu ---

Opony 165/65 R14 okazały się bardzo dobre.
Po lewej katalogowe po prawej moje

--- Cytat: "MarcinW90" ---hyun o ile poszedł w dół
--- Koniec cytatu ---

Ile dokładnie nie wiem bo nie sprawdzałem przed ale wygląda to na jakieś 3-4cm
Auto od początku miało zachować walory użytkowe a nie tylko jeździć prosto stąd takie a nie inne podejście.

MarcinW90:
Czyli zawiasu nie robiłeś tylko na oponach go obniżyłeś ?? ;-)  :->

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej