Forum > Getz
[Getz] Smród w samochodzie.
clubdk:
pozostaje czekac na lepsza pogode , ale wyjecie tej podlogi nie zajmuje tez duzo czasu wiec jak nie chcesz czekac to lepiej wyjac wymyc i postawic gdzies niech schnie .
wczoraj zapomnialem zakrecic odmrazac do szyb w bagazniku lezal , teraz wytrzymac nie idzie i daje jak w bimbrowni a jeszcze samochod stoi caly czas na sloncu to mozna sobie wyobrazic efekt :D
albert:
--- Cytat: "clubdk" ---wczoraj zapomnialem zakrecic odmrazac do szyb w bagazniku lezal , teraz wytrzymac nie idzie i daje jak w bimbrowni a jeszcze samochod stoi caly czas na sloncu to mozna sobie wyobrazic efekt :D
--- Koniec cytatu ---
Efekt to ja sobie wyobrażam, bo jak pisałem, wylało mi się w bagażniku trochę płynu do spryskiwacza ( zimowego! ). Już sobie wyobrażam kontrolę policji. Uchylam okno, a policjant "kierowca jest pijany". :mrgreen:
Kurako:
zastanawia mnie ;D gdzie ty to auto trzymasz ze na słońcu :D u mnie słońca nie było 6msc :D
valdi:
--- Cytat: "albert" ---
Efekt to ja sobie wyobrażam, bo jak pisałem, wylało mi się w bagażniku trochę płynu do spryskiwacza ( zimowego! ). Już sobie wyobrażam kontrolę policji. Uchylam okno, a policjant "kierowca jest pijany". :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---
Mi kiedyś w samochodzie tak capiło płynem do spryskiwaczy, że policjant po włożeniu czujnika do samochodu od razu stwierdził, że "coś było na pewno", chociaż ja mówiłem, że "nic nie było na pewno" ;-)
Na szczęście jak poszedłem do radiowozu na alkomat, już to paskudztwo zdążyłem "wydychać" ;-)
clubdk:
--- Cytat: "Kurako" ---zastanawia mnie ;D gdzie ty to auto trzymasz ze na słońcu :D u mnie słońca nie było 6msc :D
--- Koniec cytatu ---
na parkingu przed blokiem tyle ze jakies 1400km na polnoc od ciebie ;]
slonce codziennie swieci od dobrych 3 tyg
[ Dodano: 2013-04-11, 10:15 ]
--- Cytat: "valdi" ---
Mi kiedyś w samochodzie tak capiło płynem do spryskiwaczy, że policjant po włożeniu czujnika do samochodu od razu stwierdził, że "coś było na pewno", chociaż ja mówiłem, że "nic nie było na pewno" ;-)
Na szczęście jak poszedłem do radiowozu na alkomat, już to paskudztwo zdążyłem "wydychać" ;-)
--- Koniec cytatu ---
Haha to niezle musialo dawac ale juz drugi raz tez tego samego bledu nie popelnie wole skrobac na przyszlosc :D
Nawigacja