Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Nadkola hyundai coupe
coval37:
Panowie pomocy, mam mały problem z nadkolami w moim coupe,a konkretnie z rdzą na nich...Jestem właścicielem tego autka w sumie od niedawna,a poprzedni widocznie nie dbał należycie o to cudo:/ Miałem zamiar pojechać z tym do blacharza i wstawić na nadkola chromowane nakładki,ale nie wiem czy takie coś będzie w miarę dobrze wyglądało i czy za jakiś czas rdza znowu się nie "obudzi". Nie ukrywam, że w grę wchodzi również aspekt materialny...Będę wdzięczny za każdą opinię bądź radę...pozdrawiam.
Przemasek83:
ja mysle ze z pod nakladek Ci rdza wyjdzie, lepiej jednak zainwestuj raz a porzadnie. takie jest moje zdanie. po co masz robic co roku to samo za male pieniadze jak mozesz zrobic to raz za troszke wieksze
coval37:
No masz rację, ale nie jestem pewien czy zdołam uzbierać odpowiednią ilość pieniędzy,żeby zrobić to tak jak należy...a nie wiecie może ile by mnie wyniosło naprawienie tego tak,żeby to miało ręce i nogi??
Redgard:
Też jestem ciekaw, bo u mnie pojawił się centymetrowy purchel na jednym nadkolu (S-coupe), a po za tym wszystko ok i tak się zastanawiam czy od razu całe nadkola zrobić i jaka cena czy jak:) Pzdr
maspex:
Zalezy jaka renome ma zaklad, ja wiem,gdzie za 300zl za strone facet robi ( jak nie trzeba za duzo spawac i dorabiac nadkoli), w przydomowej ocieplanej lakierni,doswiadczony i porzadny facet,za ta cene caly element pomaluje. Ale wiadomo- co region to inne ceny, widzialem scoupe gdzie widac,ze byla naprawa robiona,ale blotnik nie malowany tylko tak ktos ladnie dobral kolor,ze prawie wogole roznicy nie bylo widac, wydaje mi sie,ze to musi byc duzo tansze :-P ja tam z wierzcha w zime szkotka druciana i papierem sciernym oczyscielem z rdzy,pojechalem odrdzewiaczem,na to uniwersalna szpachelka do metalu,troche wyrownalem i na to zaprawka pod kolor,wyglada jak kibel :-D ale na jakis czas styknie,dopoki nie wytrzasne 600zl(a szczerze mowiac wole je na benzyne przeznaczyc)
Nawigacja
[#] Następna strona