Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
znikanie oleju
harabin:
Nie chce mi się szukać ale HYUNDAI jako jeden z niewielu producentów ma normę 1.5l na 1000km. Gdzieś na forum był taki wycinek z gazety gdzie przy innych markach norma to było 0,5l, parę miało 1l a jedyny HYUNDAI wyróżniał się owym spalaniem 1,5L, tak więc moim zdaniem nie ma się czym przejmować. Jak znajdę to wrzucę.
Pozdro !
Miromat:
--- Cytat: "harabin" ---Nie chce mi się szukać ale HYUNDAI jako jeden z niewielu producentów ma normę 1.5l na 1000km.
--- Koniec cytatu ---
Chyba trochę odwrotnie. Ja mam w instrukcji obsługi dopuszczalne zużycie 1l na 1500 km.
Miromat:
--- Cytat: "Mroczna" ---hmm no wlasnie ja tez mam ten problem... przynajmniej raz w miesiacu musze dolewac litr oleju.. niby nie kopci hmm.. Robie nim jakies 1000 km/mies i jak sie spiesze do pracy to czasem musze miec ciezsza noge, ale najpewniej chyba bedzie jak wybiore sie do mechanika :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---
A jaki masz przebieg?
harabin:
--- Cytat: "Miromat" ---
--- Cytat: "harabin" ---Nie chce mi się szukać ale HYUNDAI jako jeden z niewielu producentów ma normę 1.5l na 1000km.
--- Koniec cytatu ---
Chyba trochę odwrotnie. Ja mam w instrukcji obsługi dopuszczalne zużycie 1l na 1500 km.
--- Koniec cytatu ---
To co powiesz na to:
1,5 godziny szukałem ale znalazłem
Trochę niewyraźne ale jak się powiększy to wszystko widać :D
Mroczna:
--- Cytat: "Miromat" ---
--- Cytat: "Mroczna" ---hmm no wlasnie ja tez mam ten problem... przynajmniej raz w miesiacu musze dolewac litr oleju.. niby nie kopci hmm.. Robie nim jakies 1000 km/mies i jak sie spiesze do pracy to czasem musze miec ciezsza noge, ale najpewniej chyba bedzie jak wybiore sie do mechanika :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---
A jaki masz przebieg?
--- Koniec cytatu ---
Przebieg mam okolo 185 tys. (pod warunkiem, ze moj poprzednik nie cofal licznika - bo ktos juz mi to sugerowal, ale to da sie sprawdzic pewnie podlaczajac pod komputer, ale jeszcze nie mialam takiej okazji).
Aha czyli w normie, patrzac na ten wycinek z gazety... troszke mnie uspokoiliscie ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona