Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
[Scoupe]Niespotykane funkcje, dodatki, instalacje.
brix:
mam takie pytanie gdzie szukać dziwekowego sygnalizatora niezamknietych drzwi jak silnik jest odpalony i drzwi nie domkniete to tak "bimba" jak go kupiłem to zadziałało raz i od tej pory cisza może jakieś kable sie oberwały lub zaśniedziały problem polega na tym że nie wiem gdzie tego szukać może ktoś mi poradzi gdzie szukać i jak ugryźć ten temat.
maspex:
to raczej bimba jak masz wlaczone swiatla i otwarte drzwi ? u mnie nigdy nie bimbalo jak otwarte drzwi mialem z wlaczonym silnikiem
brix:
nie zwróciłem uwagi czy światła były włączone w każdym razie dzwiek był a teraz nie ma :(napewno sygalizator jest spięty z czujnikami otwarcia drzwi ale gdzie szukać głośnika względnie kabli czy jakiegoś bezpiecznika to nie mam pojęcia.
skali1991:
Osobiscie to nie wiem gdzie on jest xD Mi raz działa, raz nie. Zalezy od humoru Scupetki :mrgreen:
Cibor:
Co do bella to nie bimba dla tego że przerywacz obwodu przy drzwiach nie kontaktuje... Pewnie zaśniedział bądź się wyrobił... Trzeba zdjąć czarnego kondomka i oblookać co się tam dzieje... Ot tyle!!
Nawigacja
[#] Następna strona