Forum > i40 VF

[i40 VF] Lista problemow I40

<< < (13/52) > >>

mat225:
Czy moze sie ktos wypowiedziec kto ma 2.0gdi ile zuzywa oleju oraz jak z biegami??? I jeszcze jedno jak wam rozpyla spryskiwacz lewy od kierowcy?? Oba rowno czy ktorys slabiej? Nikt nie mial problemu z ogrzewaniem
Tylnej szyby?

Marcin12:
Spryskiwacze to chyba standard.
Ja zgłaszałem w serwisie, bo myślałem ze są źle wyregulowane i jeden po prostu niżej pryska.
Pan po jakiś 30 min wrócił i powiedział ze wyregulować się nie da bo są na stale i sprawdzał w innych i 40 i maja tak samo.

Reg III 9. g. Wymazanie cytatu. tekla

DvH:
Dziś do listy usterek doszło zapięcie pasów. Nie mogę się zapiąć... Zaczynają mnie już wkur...iać te usterki. Niby drobne, ale co i rusz trzeba jeździć do serwisu.

shevar:
Witam,
Jestem po pierwszej wizycie w serwisie - przegląd 30 tyś.
Zgłoszone:
 - spryskiwacz strona kierowcy - brak mozliwości regulacji, poprosiłem o zamianę stronami - niestety bez poprawy. Serwis powiedział, że już raz wymieniał u kogoś na nowy i też nie było zmian.
- uszczelki drzwi od kierowcy (szumy) - uszczelki przesmarowane - jest poprawa - mam zgłosić się latem jeśli dalej będzie źle,
- miałem dziwne wrażenie ściągania na prawo - odkręcona nakrętka prawego koła (piasty) - nie wiem czy dobrze się wyrażam ale chodzi o nakrętkę która trzyma piastę z samochodem.

W firmie są dwa i40 i w pierwszym odkręcone było lewe koło.

Koszt - niecałe 900 zł. Nie wymieniali klocków.

Pytanie przy okazji: Jak Waszym zdaniem sprawdza się audio w samochodzie? U mnie jeden z głośników daje straszne drgania przy basach. i nie chodzi o jakąś głośną muzykę.

Alonzo_:
shevar, co w tej kwocie 900 w sumie zrobili?
Wymienili olej, tak? Bo reszta to gwarancyjne sprawy?

Co do audio to ja nie mam uwag, to które ja mam (Comfort+, bez navi) na radiu gra znośnie. Na MP3 lepiej. Ogólnie wg mnie może być. Nic w głośnikach nie brzęczy i nie trzeszczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej