Forum > i40 VF

[i40 VF] Lista problemow I40

<< < (9/52) > >>

Alonzo_:

--- Cytat: "przekop" ---Cześć

Po 12 miesiącach serwis na Połczyńskiej w Warszawie miło zaskoczył mnie informacją o przeglądach dla diesel'i dopiero po 24 miesiącach lub 30 tyś. km. Jak się okazało inni chcieli mnie orżnąć na prawie tysiaka.
--- Koniec cytatu ---

Kurde i jak to jest?
Ja u siebie w Toruniu dzwoniłem i sie upierają, że mam  w "rok" przyjechać jeśli mam mniej niż 30kkm na sam olej i filtr..... Kombinują?

Co do mojego bluetootha. Sparowałem samsunga żony i działą bez kłopotów. Z moim SE Xperia mini pro działał 10 m-cy OK a teraz coś chrzani.
Pzdr

przekop:
Też się dziwiłem i uparłem się na darmowy roczny przegląd hamulców i poziomu płynów. Dodatkowo zrobiłem przegląd powłoki lakierniczej za 60 zł.
Będąc ostatnio na Wawelskiej też to potwierdzili. Przegląd z wymianą filtrów i olejów kosztuje prawie tysiaka i dla diesel'a jest obowiązkowy co 2 lata lub 30 tyś. km. - zależnie co wystąpi wcześniej.

Leku:
Tysiaka? Ja za olej z filtrem place okolo 430 PLN jakos tak w Auto GT na Polczynskiej. Robcie jak chcecie ja wymieniam co 15 tysiecy :) Jak nie co 15 to raz do roku mimo wszystko wymienilbym dla swietego spokoju.
Widze, ze te stuki przy podszybiu od strony pasazera to jakas ewidentna wada bo u mnie tez sie pojawilo. Coz trzeba bedzie ich pomeczyc o to :)

Reg III 9. g. Wymazanie cytatu. tekla

Alonzo_:
No ja mam to samo. Nie mam serca katować go  30 kkm na oliwie. Podszybie u mnie chyba też sie odzywa...... :roll:

Czy ktoś może w sedanie badał temat opcjonalnych uszczelek drzwiowych? Jakoś tak słychac tam świsty przy prędkościach autostradowych i myśle że moznaby to zniwelować uszczelkami i byłoby lepiej  ;-)

Reg III 9. g. Wymazanie kaskady cytatów. tekla

przekop:
Ja w kombi  też mam wrażenie, że drzwi kierowcy są głośniejsze. Niestety nie mam porównania z sąsiednim miejscem, bo żona nie chce jeździć poza miastem  :-/

Reg III 9. g. Wymazanie cytatu. tekla

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej