Forum > i40 VF

[i40 VF] Lista problemow I40

<< < (31/52) > >>

mr.?:
12.10.br. będę na przeglądzie. Po raz 7 będą mi naprawiać trzeszczącą deskę. Tym razem nie tylko trzeszczy, ale stuka, wali... na podszybiu po prawej i lewej stronie oraz na wysokości kierownicy.

Dam znać czy im się udało. Do tej pory twierdzili, że podkładają specjalne "gąbki".

Andy123:

--- Cytat: "mr.?" ---12.10.br. będę na przeglądzie. Po raz 7 będą mi naprawiać trzeszczącą deskę. Tym razem nie tylko trzeszczy, ale stuka, wali... na podszybiu po prawej i lewej stronie oraz na wysokości kierownicy.

Dam znać czy im się udało. Do tej pory twierdzili, że podkładają specjalne "gąbki".
--- Koniec cytatu ---

Proszę zapytaj o więcej szczegółów i daj znać w tym temacie.
W którym miejscu podkładają i jakie elementy mogą stukać ?
Chciałbym sam to zlokalizować i usunąć usterkę.  U mnie z prawej strony stuka.

Lucressi:

--- Cytat: "Andy123" --- Proszę zapytaj o więcej szczegółów i daj znać w tym temacie.
--- Koniec cytatu ---

Jeśli masz auto na gwarancji to dlaczego chcesz sam usuwać usterki? Bez demontażu deski się nie obejdzie, a nie sądzę byś miał przynajmniej schematy jak to zdemontować. Chyba nie sądzisz, że koledze mr.? powiedzą krok po kroku jak to zrobić :P.

Andy123:

--- Cytat: "Lucressi" ---
--- Cytat: "Andy123" --- Proszę zapytaj o więcej szczegółów i daj znać w tym temacie.
--- Koniec cytatu ---

Jeśli masz auto na gwarancji to dlaczego chcesz sam usuwać usterki? Bez demontażu deski się nie obejdzie, a nie sądzę byś miał przynajmniej schematy jak to zdemontować. Chyba nie sądzisz, że koledze mr.? powiedzą krok po kroku jak to zrobić :P.
--- Koniec cytatu ---

Za demontaż się nie biorę. Myślałem, że to raczej prosta sprawa, np. wyciągniecie schowka i włożenie gdzieś kawałka jakiejś gąbki.
Oczywiście w ramach gwarancji zgłoszę usterkę.

ŁukaszZurich:
Witam Mam problem  w swoim Hyundaiu i40  z pendrajwem probowalem juz 3 roznych i nic nie dziala ale jak podlacze tel pod usb to pokazuje na telefonie ze jest tam prád bo sie telefon ladujé.
Mam tez problem z tym ze strasznie gøosnych chalas dobiega mi  z tylu auta nie wiem co to czy cos z kolami albo oponami zimowymi nie wiem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej