Forum > Getz

[Getz] Ma ktoś może założone owiewki Heko?

<< < (2/4) > >>

Brt:

--- Cytat: "Zbyszek" ---W jakim celu w ogóle zakładacie te owiewki? Słupki zbyt mało ograniczają widoczność i trzeba pomóc?
--- Koniec cytatu ---
Pomijając super aerodynamiczne właściwości i mega wygląd (+2 do lansu). To przydają się podczas parowania szyb uchylenie na tyle, żeby nie leciało nic do środka i był obieg powietrza.
Tak wiem, jest klima od tego. Ale nie zawsze i wszędzie jest sens z niej korzystać...

albert:
U mnie klimatyzacji nie ma, więc latem owiewki mogą się przydać. Jak wsiądę do nagrzanego samochodu latem i jadę z opuszczonymi szybami, to głowę urywa. Z owiewkami jest szansa na uratowanie głowy.  :-D

robaszek127:
Tak jak pisałem u mnie niedaleko robią te owiewki i kupowałem nawet 1szt przedniej za 21zł. A wcześniej kupiłem cały komplet nówek za 35zł.
 Dzwoniłem niedawno i za cały komplet wołali właśnie 80netto. Wiadomo że w sklepie trzeba więcej zapłacić.
Owiewki są przydatne latem czy w deszczy bo można uchylić lekko szybę i wtedy ani nie wieje ani nie wpada deszcz. Najlepiej brać te lekko przyciemnione najpopularniejsze bo nie zasłaniają widoku.

Yaro:
szyby wam się domykają do końca w tych owiewkach?

albert:
Założyłem dzisiaj owiewki firmy HEKO. Pieknie dopasowane, dobrze się trzymają i absolutnie nie ograniczają widoczności. Podczas jazdy próbnej uchyliłem szybę i nie urwało głowy. Nie czułem żadnych podmuchów powietrza, ale wiosnę już tak.  :mrgreen:
Szyby chodzą gładko i domykają się całkowicie. Jestem bardzo zadowolony, zrobiłem sobie prezent na święta.
Jak już będzie słońce, to będzie również ochrona przed nim.
Poniżej parę zdjęć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej