Forum > Tucson JM

Woda/płyn do spryskiwaczy

(1/2) > >>

RYB@:
Cześć!

Może i głupie pytanie ale może ktoś będzie w stanie mi wytłumaczyć czemu na korku wlewu płynu do spryskiwaczy pisze "tylko woda" czyżby producent nie zalecał używania płynów do spryskiwaczy?
I jeszcze krótkie pytanko czy ktoś mi podpowie który bezpiecznik jest od wstecznego?

Wielkie dzięki i pozdrawiam.

edit: nie używamy caps locka, w szczególności w tytułach. Co do podświetlonego na brązowo zdania - proszę najpierw sprawdź czy takie pytanie już gdzieś nie padło, a jeśli nie, to edytuj ten posta, a pytanie zadaj w nowym temacie. Jeden temat - jedno pytanie, żeby nie było bałaganu. tekla

kosmos2011:
Wg instrukcji wysokiej jakości płyn do spryskiwaczy, a skąd ta woda :roll: .

Bezpieczniki i przekażniki w kabinie

Bezpieczniki i przekażniki w komorze silnika

Hants:

--- Cytat: "RYB@" ---do spryskiwaczy pisze "tylko woda"
--- Koniec cytatu ---

Czemu tak JEST NAPISANE? Żeby ludzie nie wlewali płynu do chłodnic z glikolem. Mało aut z obdartym z farby dachem? ;)

[ Komentarz dodany przez: tekla: 2013-03-25, 23:52 ]
Hants, od ładnych paru lat forma "pisze" jest oficjalnie poprawna.

kosmos2011:

--- Cytat: "Hants" ---Żeby ludzie nie wlewali płynu do chłodnic z glikolem. Mało aut z obdartym z farby dachem? ;)
--- Koniec cytatu ---

Idąc tym tokiem myślenia lepiej żeby lakier schodził niż woda zamarzła w zimie i koniec jeżdzenia.

RYB@:
Ok. bezpiecznik dobry żarówki też więc skoro wsteczny dalej nie świeci to wina leży po stronie czujnika ,ale teraz muszę go zlokalizować może ktoś ma większą wiedzę na ten temat i podpowie mi gdzie go szukać?
A odnośnie wody to mój błąd w tłumaczeniu sorry.
Z pytania o wodę zrobiło się pytanie o bezpiecznik a teraz nawet o czujnik/włącznik a co za tym idzie niezły bałagan przepraszam i obiecuję poprawę.

Dziękuję

[ Komentarz dodany przez: tekla: 2013-03-25, 23:53 ]
Prosiłam Cię o edycję. No ale jest bałagan.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej