Forum > Santa Fe (2006-
[Santa Fe CM] Klimatyzacja-nie grzeje prawa strona
jakub77-77:
Witam, silniania nawiewem już zamontowane, dzialaja jak powinny. Serdeczne dziekowania dla kolegi kosmos2011 za fachowe rady i uwagi. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
kosmos2011:
Możesz sprawdzić czy silniczki w lewy i prawym są takie same bo jest różnica w cenie między siłownikiem kierowcy i pasażera. Można wtedy wymienić tylko środek.
jakub77-77:
kosmos2011 - silniczki są te same - ale jak już zamówiłem i przyszły mi nowe to włożyłem oryginalne. A masz rację - cena jest podwójna - kierowcy kosztuje 240 zł. - pasażera 430 zł.
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie wymiany oleju w skrzyni biegów automatycznej - dzisiaj w warsztacie mechanik poinformował mnie że w moim samochodzie to tylko olej może wymienić bez filtra i uszczelki ponieważ miskę olejową mam umiejscowioną z boku skrzyni a filtr oleju można wymienić tylko po wyciągnięciu skrzyni z komory silnika a nie w trakcie wymiany tylko oleju. Czy to prawda czy zwykłe lenistwo lub próba naciągnięcia?
Taxidriver:
Też dostałem taką info w serwisie H w Lublinie wymiana filtra tylko przy wyjętej skrzyni...
kosmos2011:
O ASB tutaj http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4230&postdays=0&postorder=asc&highlight=filtr&start=15
Nawigacja
[#] Następna strona