Forum > Santa Fe (2006-
[Santa Fe CM] Jak odróżnić rodzaj napędu?
santafanta:
niektore wersje 4x4 maja srebrne liery 4WD lub tez AWD ponizej prawego kierunkowskazu kolo przedniego nadkola. Wiem ze nie zawsze to wystepuje w zaleznosci od kraju, wersji silnikowej itp, ale jak to zobaczysz to na pewno ma naped 4x4
http://en.wikipedia.org/wiki/File:2006-2007_Hyundai_Santa_Fe_(CM)_Elite_wagon_01.jpg
albert:
--- Cytat: "santafanta" ---niektore wersje 4x4 maja srebrne liery 4WD lub tez AWD ponizej prawego kierunkowskazu kolo przedniego nadkola. Wiem ze nie zawsze to wystepuje w zaleznosci od kraju, wersji silnikowej itp, ale jak to zobaczysz to na pewno ma naped 4x4
--- Koniec cytatu ---
Z tą pewnością, to ja bym był ostrożny. Naprawiacze samochodów różne znaczki przyklejają i w różnych miejscach.
Marcy$:
--- Cytat: "slaw" ---
No nikt tu się nie wstydzi tylko chce pomuc - przecierz napisałem Ci co masz zrobić, nawet linka do zdjęcia wysłałem żebyś wiedział jak wygląda tylny dyferencjał, już wyrażniej chyba się nieda.
Masz wyłącznik ( 4 WD )?
--- Koniec cytatu ---
Kolego doczytaj może mój pierwszy post....
Gdybym już miał auto to problemu by nie było żeby sprawdzić.
Jak ma mi ułatwić w wyszukiwaniu ogłoszeń informacja, która zmusza do zerkania pod samochód?
Pozdrawiam
slaw:
Ale auta nie będziesz kupował w ciemno, więc masz podade jak sprawdzić w co auto jest wyposażone.
Pozdrawiam.
jlupino:
Przecież przeważnie każdy poważny sprzedawca opisuje pojazd i rodzaj napędu.
A jeżeli znajdziesz wóz,który ci sie podoba,a masz wątpliwości oglądając zdjęcia to po prostu zadzwoń do sprzedawcy.
Dużo egzemplarzy jest całkowicie pozbawiona oznaczeń,albo zdjęcia nie takie i wtedy nie ma wyjścia-trzeba dzwonić.
Nawigacja
[#] Następna strona