Forum > Santa Fe (2006-

[Santa Fe CM] Jak odróżnić rodzaj napędu?

<< < (5/5)

santafanta:
ja przyznaje ze poczatkowo chcialem kupic 4wd ale nadarzyl mi sie model 2wd od autoryzowanego dealera, ktory sprzedal go pierwszemu klientowi i do niego wrocil, a na dodatek autko mialo maly przebieg, wiec po prostu to byla okazja (cenowo sporo drozszy od innych ale zbyt tanie bywaja trefne...). ja mieszkam w Irlandii a tutaj niewiele osob wogole ma swiadomosc istnienia opon zimowych a snieg nie jest tak czesty, wiec nie mialem watpliwosci ze 2wd bedzie ok. gdybym dalej mieszkal w Polsce przyznaje ze 2wd bym nie bral. Odnosnie kwestii czy sa auomaty 2wd - w Irlandii nie ma ale w poszczegolnych krajach te auta sie mocno roznia konfiguracja tak ze nie wiem jak to wyglada w Polsce i jak w sytuacji sprowadzanego z zachodu... kolejna kwestia to skora - duzo automatow 4wd jest w skorze, co w niektorych sytuacjach moze byc niepraktyczne, np. jak kto ma dzieci to dzieci beda marzly bo auto ze skora owszem ma podgrzewane siedzenia ale tylko przednie, wiec im glebiej sie w sprawe wejdzie tym to sie bardziej komplikuje... powodzenia w poszukiwaniach i przede wszystkim prosze sie nie napalac ;-)

kacza23:
Ja jestem 100% pewny że jak Santa ma 4x4 to musi mieć przycisk 4wd.

jlupino:
No i jeszcze dzisiaj zauważyłem,że za napisem crdi na tylnej klapie też mam 4wd dopisane (no,doklejone):-D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej