Forum > Accent

[Accent LC] hyundai accent jak założyć halogeny

<< < (3/4) > >>

izy193:
własnie w tym jest rzecz że no od nowosci nie miał halogenuw /halogenów/ ;/ i teraz chciałem mu je założyć a nie chce dawać do elektryka... a po prostu ja jakos nie jestem w te klocki dobry i nie chce niczego spalić bo już miałem raz taki przypadek. a po tym schemacie jakoś tak nie za bardzo wiem o co chodzi. najlepiej by było jak by były zdj po koleji /kolei/ jak to zamontować. wtedy był bym bardzo wdzięzczny /wdzięczny/..

Zbyszek:

--- Cytat: "izy193" ---własnie w tym jest rzecz że no od nowosci nie miał
--- Koniec cytatu ---

Sprawdź proszę czy auto nie ma już przygotowanej instalacji elektrycznej (kable z wtykami) pod halogeny... Hyundai zawsze upraszczał sprawę dodatkowego wyposażenia.

izy193:
właśnie tak jest taki minus że przekażnika nie było ani bezpieczniaka nic kompletnie.. i dla tego kupiłem calutki zestaw halogenuw razem z instalacja.

http://allegro.pl/oryginal-halogen-halogeny-komplet-hyundai-accent-i3007587663.html

[ Dodano: 2013-03-11, 23:58 ]
ale przekaznik i bezpieczniki już mam...

[ Dodano: 2013-03-12, 00:29 ]
i jaki pin 8 z złacza i20??

[ Dodano: 2013-03-12, 18:26 ]
to jak pomoże ktoś ??? chodzi mi najbardziej o pokazanie na zdj pokolei jak to podłączyć.

sasek94:
Masz wszystko wyżej opisane.
Więc raczej problemów mieć nie powinieneś;)

Bervoc:
Na aukcji jest napisane, że w zestawie dostajesz również instrukcję. Z niej nic nie wyczytasz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej