Forum > Seria H / i800
Filtr przeciwpyłkowy, gdzie się znajduje?
TomCat:
I jak dowiedziałeś sie w końcu gdzie się znajduje ten filtr kabinowy?? Słuzę radą jakby co..Zapewne temat nieaktualny, ale dopiero co sie zalogowałem na to forum...
baca:
--- Cytat: "TomCat" ---I jak dowiedziałeś sie w końcu gdzie się znajduje ten filtr kabinowy?? Słuzę radą jakby co..Zapewne temat nieaktualny, ale dopiero co sie zalogowałem na to forum...
--- Koniec cytatu ---
słuz radą bo ja tez jestem ciekawy......
TomCat:
Witam. No ja ciągle w posiadaniu H1... :)
Dostęp do filtra kabinowego (przeciwpyłkowego) w tym modelu znajduje od strony komory silnikowej. Po otwarciu maski, jest to strona lewa, pod rynną podokienną, patrząc od filtra powietrza w głąb i do góry w lewym rogu komory. Filtr znajduje się w obudowie zakończonej od spodu jakby lejkiem. Wokół obudowy są umieszczone druciane klamry spinające. Sam filtr ma kształt kwadratu ze ściętym jednym górnym rogiem.
PS Moim H1 zrobiłem w dwa lata 150 tys. km. Auto praktycznie bezawaryjne. Zero niespodzianek. Jedynie zawieszenie "dostało swoje" przez nasze drogi i jest już głośne, ale poza tym tanie w utrzymaniu. Wymiana pasków rozrządu bo są dwa plus napinacze w ASO, ale z własnymi częściami (270 zł) kosztuje 250 zł czyli razem nieco ponad 500 zł. pozdr.
gaweł:
Mam pytanie czy ktoś sie oriętuje jak zdemątowzc deskę rozdzielczą w h 200
Michaś:
Odpowiedziałem Ci w innym wątku :)
Co do filtra przeciwpyłkowego.. juz sprawdzałem i u mnie go nie ma (dokładnie tam gdzie podaje kolega TomCat) czy możliwe aby w H-1 z A/C nie było filtra? aby go mieć wystarczy, że zakupię w ASO lub na szrocie inny model "lejka" wyposażonego w podstawę filtra?
Dziękuję za odpowiedzi... jak widzę mało nas (użytkownikow H-1/H200) na forum :(
Nawigacja
[#] Następna strona