Forum > ix35 EL

[ix35 EL] ix35 po faceliftingu

<< < (3/3)

Zibi:
no właśnie, kwestia gustu, ale jak dla mnie kolorek obrzydliwy, a lifting jak przegląd po 12 miesiącach, dogłaskanie pewnych detali, nic wartego większej uwagi.

B.Wojcieszak:
W mojej opinii zmiany są na siłę, by tylko nadążyć za rynkiem, który także zmienia. Trochę przód wyokrąglał i tylne reflektory. Większego faceliftu spodziewałbym się gdyby weszła może nowa generacja ix35, ewentualnie zmiana nazwy na ix36?
Chyba, że już trwają pracę nad potężną zmianą ix35 na lata przyszłe, a tegoroczna ma być tylko kosmetyką.

Zibi, kolor rzeczywiście jest fatalny.

Nasz najładniejszy i tyle.

Tommygun:
Tak mała ilość zmian świadczy o tym, że po prostu trafili z pierwszą wersją i tyle. Mamy bardzo ładne, ponadczasowe samochody.

Te światła z ledami, to dziwne, że nie zrobili tego od razu, przecież było to już w i40 a i w kopii, tj. kia sportage ledy były od początku.
Dziwi mnie też, że nie wsadzili od początku silnika 2.0 GDI benzyny z i40, który ma 177 koni, może teraz wsadzą właśnie ten silnik.

Tak czy inaczej, wolę nasze światła z tyłu, te śmierdzą mi fordem a miałem forda i nie darzę go miłymi wspomnieniami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej