Forum > ix35 EL
[ix35 EL] brakujące gadżety w ix35
zomol:
Mnie brakuje możliwości ściemniania podświetlenia radia (w dzień). Irytuje mnie to intensywne niebieskie podświetlenie i guzik który zamiast wyłączać samo podświetlenie wygasza całkiem wyświetlacz radia :-/
Poza tym przydałoby się domykanie szyb z pilota bo przy takiej ilości gadżetów jaką napakowali ix35 chyba zapomnieli o tych naprawdę przydatnych :-P
Stonio:
jak dla mnie to bak 50l czesto trzeba być na stacij:)
rybkin:
Brakuje guzika zamykania tylnej klapy i elektrycznego ustawienia fotela i lusterek na 2ch kierowców.
klemens:
Podsumowując, cenie zakupu brakuje jakieś 50tys. :-D
paff:
--- Cytat: "billbill666" ---To czego brakuje w naszych IX35 jest w SANTA FE i IX55 ,jeśli kaprysicie na wypas IX-a35 to kupić auto z segmentu wyżej.
--- Koniec cytatu ---
Luźne pytanie było, więc puszczają ludzie wodze fantazji. Jeżeli komuś brakuje w aucie słonia, to niech się wypowie.
To jest niskobudżetowa wersja pseudo suva, więc nie kupi tego ktoś kto ma kasę i spore wymagania, tym bardziej nie wymieni samochodu z powodu jakiś drobiazgów. Przynajmniej na forum można odreagować, a przyszłym kupującym może się coś nasunie, i zmienią decyzję.
A do wszystkich, którzy tutaj psioczą nie w temacie: idźcie turlać kulki na swetrach!
Co do tematu wątka, to mi brakuje automatu, bo w manualu drążkiem trzeba machać jak rakietą tenisową. A nie kupilem, bo gdybym miał kasę, to wybrałbym zupełnie inne auto i to innej marki.
Nawigacja
[#] Następna strona