Autor Wątek: [ix20] Akcja serwisowa - Liczniki ?  (Przeczytany 14857 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jack55

• Gość
[ix20] Akcja serwisowa - Liczniki ?
« Odpowiedź #15 dnia: 04 Marzec 2013, 19:47:02 »
Wersja ix20 po lifcie z pewnością będzie miała lusterka od dziennych w standardzie :-D  :-D  :-D

[ Dodano: 2013-03-04, 19:48 ]
Cytat: "KoTeK"
Cytat: "jack55"

Ciekawe tylko jak jadąc na dziennych stwierdzić ich przygasanie............

A kolega nie wozi z sobą lustra ? :mrgreen: Podobno prezes Hyundia ma je przyczepione do przedniego zderzaka, tylko u nas byłoby to wyposażenie dodatkowe.

Wersja ix20 po lifcie z pewnością będzie miała lusterka od dziennych w standardzie :-D :-D :-D

eljoter

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 05 Marzec 2013, 16:25:14 »
Sprawa dotyczy chyba regulacji podświetlenia tablicy i wszystkich wyswietlaczy na desce wczoraj zauwazyłem ,ze słabo świecą i nie można regulowac ich jasności, do tego doszdł jeszcze brak regulacji świateł przednich  ,Jadę do serwisu

epus

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 09 Marzec 2013, 14:33:09 »
Witam wszystkich.
Wczoraj byłem w serwisie na przeglądzie mojego ix20 po roku (9100 km).
Zapytałem o akcję wymiany liczników deski rozdzielczej. Po sprawdzeniu nr Vin stwierdzono ,że w moim samochodzie nie ma żadnych potrzeb czegokolwiek wymieniać, a o akcji nic nie słyszeli. Podobnie było miesiąc temu jak przyjechałem w sprawie akcji wymiany zacisków hamulca ręcznego ,ale przyjęli wtedy mój samochód i wykonali naprawę o czy już pisałem na forum pod innym tematem.
Wracam jeszcze do głośnej pracy zawieszenia. Zgłosiłem to wczoraj na przeglądzie. Pan wydający auto po przeglądzie poinformował mnie ,że zostały wklejone pod amortyzatory odbojnice i teraz już będzie lepiej. Wracając  do domu nie odczułem istotnej zmiany w pracy zawieszenia. Koszt przeglądu 351 zł - olej  i filtr kabinowy miałem własny.