Forum > Accent
[Accent X3] Proszę o pomoc w doborze części blacharskich
ramzes2222:
Witam nie dawno mialem mala kolizje moim hyundaiem accentem gdzie doszlo do uszkodzenia zderzaka przedniego prawego blotnika klapy przedniej oraz lampy prawej przedniej chcialbym to zrobic na uzywanych podzespolach a moja watpliwoscia jest to ze posiadam hyundaja accenta z 1996 roku 1,5 benzyna sedan a znalazle na alegro czesci te ktore potrzebuje z hyundaya hatchbacka 1,3 wiem ze tylnie nie beda pasowac do mojego ale czy przednie spasuja blotnik maska zderzak przud na oko maja identyczny prosze o pomoc
[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2013-02-22, 15:32 ]
Edycja działu oraz tytułu na bardziej zrozumiały + tagowanie.
accencik:
Kolego jeśli jest to Accent 5 drzwi to będzie pasować wszystko. Jeśli 3 drzwiowy to niestety nie. Różnią się maską lampami i zderzakiem z przodu.
ramzes2222:
kolego accencik jesteś pewny bo jeslik to jest inf na sto procent to zamawiam części
kosmos2011:
Accencik ma racje od HB części nie pasują.
ramzes2222:
dzieki wielkie czyli czesci albo z sedana albo hb ale 5 drzwiowego a jesli moge zapytac ile ml spraju tego mieszanego kupić na te elementy bo raczej profesjonalny lakiernik ktory chce 1200 za to odpada mysle ze 1000ml starczy co myslicie moze ktos cos podobnego robil
[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2013-02-24, 03:18 ]
Proponuję zapoznać się z tym tematem: http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1211
Nawigacja
[#] Następna strona