Forum > Portal

BestCar2012 Onet.pl

<< < (2/3) > >>

albert:

--- Cytat: "thyss" ---Wiem, że mało w tej wypowiedzi konkretów ale ciężko mi opisać to co czuję, a może porostu się starzeje :) i już niedługo będę opowiadał dzieciom "za moich czasów to były auta, a nie to co teraz" ;)
--- Koniec cytatu ---

Ja cały czas mam sentyment do Volvo z lat 70 i 80. Widocznie w latach młodości najintensywniej przeżywa się życie i lata te najbardziej zapadaja w pamięci. I dobrze.  :-D

tekla:

--- Cytat: "thyss" ---moim zdaniem ich wzornictwo idzie chyba w złą stronę.
--- Koniec cytatu ---
Zgodzę się. Niestety nie tylko w kategorii SUVów, większość aut jakaś tak nijaka...

speedmaster:
mnie najbardziej obecnie we wzornictwie samochodów denerwuje tendencja do upodobniania się do siebie wszystkich modeli danego producenta  :roll: jakby przodem postawić np. całą gamę nowych VW lub Audi to na pierwszy rzut oka nie rozpozna się poszczególnych modeli  :roll: i niestety Hyundai też zmierza bardzo dużymi krokami w tym kierunku  :roll:

tekla:

--- Cytat: "speedmaster" ---mnie najbardziej obecnie we wzornictwie samochodów denerwuje tendencja do upodobniania się do siebie wszystkich modeli danego producenta  :roll: jakby przodem postawić np. całą gamę nowych VW lub Audi to na pierwszy rzut oka nie rozpozna się poszczególnych modeli  :roll: i niestety Hyundai też zmierza bardzo dużymi krokami w tym kierunku  :roll:
--- Koniec cytatu ---

To prawda. Wstyd przyznać, ale nie rozpoznaję nowszych modeli Hyundaia! Tak, jak nie stresuje mnie to np w przypadku BMW, o których po prostu nie wiem nic, tak jeśli chodzi o Hyundaia, to trochę mi wstyd.

albert:
No to niedługo na parkingu będziemy rozpoznawać swoje auto po numerze rejestracyjnym, albo po światłach kierunkowskazów włączonych pilotem.  :mrgreen:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej