Forum > Accent

problem ze stanem oleju.

<< < (2/3) > >>

wlad:

--- Cytat: "Vex" ---Nie sprawdzaj stanu oleju jak samochod stoi dobrych kilka godzin, np. po nocy bo moga wyjsc glupoty.
--- Koniec cytatu ---

ja ZAWSZE sprawdzam po nocy i nigdy glupoty mi nie wyszly.zawsze pokazuje ten prawdziwy stan.

--- Cytat: "dlugistrzegom" ---Rano sprawdzalem mialem ponizej minimum, popoludniu juz bylo idealnie, a znow dzisiaj rano nawet bagnet sie niezamowczyl. o co tu chodzi??
--- Koniec cytatu ---

moze po prostu po poludniu zbyt krotko stal i caly olej nie zdazyl splynac do miski?

Hants:
Wyłacz silnik podczas dokonywania pomiarow. :roll:

dlugistrzegom:
silnik jest wylaczony, nie jestem kretynem zeby sprawdzac poziom oleju podczas jego pracy

Vex:

--- Cytat: "wlad" ---
--- Cytat: "Vex" ---Nie sprawdzaj stanu oleju jak samochod stoi dobrych kilka godzin, np. po nocy bo moga wyjsc glupoty.
--- Koniec cytatu ---

ja ZAWSZE sprawdzam po nocy i nigdy glupoty mi nie wyszly.zawsze pokazuje ten prawdziwy stan.
--- Koniec cytatu ---

A masz Accenta 1.5 ? :)
U mnie przy takiej sytuacji mozna zaobserowac poszarpane "plany" oleju na jednej ze stron bagnetu wychodzace nawet poza stan a z drugiej przy minimum, gdzie normalnie jest rowno miedzy min a max nawet po kilku krotnym pomiarze ze sciereczka w reku.

wlad:

--- Cytat: "Vex" ---A masz Accenta 1.5 ?
U mnie przy takiej sytuacji mozna zaobserowac poszarpane "plany" oleju na jednej ze stron bagnetu wychodzace nawet poza stan a z drugiej przy minimum, gdzie normalnie jest rowno miedzy min a max nawet po kilku krotnym pomiarze ze sciereczka w reku.
--- Koniec cytatu ---

tak,mialem accenta 1,5.zawsze po przetarciu scierka wynik byl miarodajny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej