Autor Wątek: [Santa Fe SM] CB-radio  (Przeczytany 14507 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hulltay

• Gość
[Santa Fe SM] CB-radio
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Maj 2015, 17:31:48 »

Offline mayhem

• Giełda
[Santa Fe SM] CB-radio
« Odpowiedź #16 dnia: 06 Maj 2015, 18:15:48 »
uh :-|  
mi CB tam zbytnio nie chce się mieścić.. pomijając już fakt, co gdy będę chciał podsunąć siedzenie do przodu..
ale to były tylko wstępne przymiarki  ;-)  teraz gdy mam pewność pójdę pokombinować dokładniej - może coś mi ucieka w procesie myślowym  :lol:

Dziękuję Ci serdecznie!  :-)  :-)

Hulltay

• Gość
[Santa Fe SM] CB-radio
« Odpowiedź #17 dnia: 06 Maj 2015, 20:59:45 »
No moje radio jest stosunkowo wąskie i nie przeszkadza w przesuwaniu fotela, życzę powodzenia w montażu:) może zakombinuj jakiś pałąk który przesunie CB  głębiej w kieruku konsoli, wtedy zyskałbyś miejsce na ruch fotela.

Offline Aka

• HKP
  • **
Re: [Santa Fe SM] CB-radio
« Odpowiedź #18 dnia: 19 Maj 2015, 12:14:09 »
Witam
Też długo kombinowałem na ten temat i zmieniłem radio na miniaturowe, które umieściłem pod popielniczką. kable poszły pod deską rozdzielczą, głośnik po lewej stronie , koło kolumny kierownicy, przewód antenowy w progu, do wnęki prawego światła tylnego, pod uszczelką bagażnika na dach do anteny na podstawie magnetycznej. W głośniku do CB mam zrobione gniazdo do słuchawki dousznej, które odcina głośnik, więc jadąc z pasażerami mogę używać radia bez zniesmaczania dzieci "kulturą" niektórych woźniców. Gruszka wisi na uchwycie montowanym na kratce nawiewu centralnego, więc jest pod ręka.

Hulltay

• Gość
[Santa Fe SM] CB-radio
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Maj 2015, 15:10:19 »
Wyszło I liga:-)