Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Gwarancja na ix35 z zagranicy

(1/2) > >>

MANIO:
Witam wszystkich posiadaczy ix35  jestem szczęśliwym posiadaczem ix35 [od 3 dn]i
Hyundai u mnie po raz pierwszy, mam pytanie o gwarancje autko zostało sprzedane w Itali 05.2010 i nie posiada żadnego wpisu w karcie gwarancyjnej jest wpis tylko z Polski z serwisu Boscha gdzie był sprawdzany i miał wymianę filtrów i oleju. Samochód ma przelatane 23500, ciekawe czy mam po co odwiedzać Polski serwis?
A tak poza tym to autko za≈√øte pzd

klemens:
Nie masz po co. Warunkiem utrzymania gwarancji jest przegląd co rok lub chyba 20tys. Obawiam się, że tramwaj odjechał.

zomol:
Auto 2010r więc przegląd obowiązywał co 20 tys albo 12 msc więc już "po ptokach"
Swoją drogą to Twoja książka serwisowa wygląda na popisowy numer handlarzy (czysta książka i mały przebieg)

mada:
Na twoim miejscu i tak bym pojechał do serwisu, nich go dokładnie prześwietlą.
Lepiej wiedzieć na czym się jeździ i odżałować kilka stów dla własnego bezpieczeństwa.
pozdrawiam

Zbyszek:
W ASO zdobędziesz jedynie dane o ewentualnych naprawach gwarancyjnych jeśli takowe występowały oraz o wszelkim wyposażeniu z jakim opuścił fabrykę. Naprawy, przeglądy niegwarancyjne są do sprawdzenia jedynie w tym serwisie, w którym naprawa była dokonywana. Sprawdzenie danych w międzynarodowej bazie nie kosztuje kilka stów. Jeśli trafisz na uczynnego doradcę serwisowego zrobi to bezpłatnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej