Forum > Zakup Hyundaia

Serwis Szczecin i okolice

<< < (2/2)

Marek:
Hmmm, no i zwariowałem, jedni chwalą ,drudzy ganią, takie same skrajne opinie słyszałem o Darkacie na Gdanskiej w Sz-nie.Moze ktos ma doswiadczenia z drugim serwisem w Szczecinie,jest zdaje się w koło Szosy Poznanskiej w kierunku Gumieniec?

TOSIAK:
Kolego tak zawsze będzie zawsze będą różne opinie to tylko ludzie mogą sie nieraz pomylic ja mówie za siebie ja w Stargardzie akurat nie miałem nigdy problemów łącznie z tym że jak go kupiłem miał jescze nie cały rok gwarancji a kupiłem u nich to do końca gwarancji wszystko mi robili czy tam zmieni żarówkę obojętnie podjeżdzałęm migiem robili i odjeżdzałęm żaden problem i za darmo a na koniec gwarancji darmowy fullll serwis nie wiem czy tak miałem bo u nich kupiłem czy miałem szczęscie ;) ja akurat Polecam :)

Dodam że serwisuje u nich cztery samochody zrobią każdą markę tak myśle :)

Marek:
Dziekuję za opinie i odpowiedzi.W sumie o to mi chodzi,zrobić przegląd serwisowy,bo auto jest stosunkowo młode,jeszcze na gwarancji i absolutnie nic mu nie dolega, więc poza standardowymi czynnościami serwisowymi nic więcej nie trzeba robić.Zadzwonię do Stargardu i popytam ich co i jak.Pozdrawiam

jachus:
a ja zdecydowanie NIE POLECAM tego serwisu.

Fakt faktem usterka była nietypowa.

Serwis tylko częściowo czuł się winny wobec swoich błedów.

Irytujący jest fakt ze jesli zostawiamy auto na dluzej to nikt nie pofatyguje się aby klienta odwieźć na busa lub wezwać taksówke.

Auto po przeglądzie otrzymujemy brudne.

Każdemu zainterosowanemu na prv mogę udzielić info dlaczego nie warto tam naprawiać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej