Forum > ix35 EL

[ix35 EL] V-max w IX35

<< < (2/4) > >>

B.Wojcieszak:
Myślę, że u mnie max to 170km/h.
Póki co, z tego co pamiętam przekroczyłem lekko 160km/h, ale nie sądzę, że 170km/h przekroczy.

jacek2:

--- Cytat: "kreczman" ---A mi udało się na autostradzie osiągnąć 205 km/h (2.0 CRDI).
Nie mogłem się powstrzymać aby sprawdzić ile pójdzie względem danych katalogowych  :-)
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak to zrobiłeś, ale to nie lada wyczyn. W instr max jest chyba 181km/godz (albo w danych technicznych) :idea:
I mój ix więcej by się nie zebrał w szybkość :roll:  :!:

Zibi:

--- Cytat: "jacek2" ---
--- Cytat: "kreczman" ---A mi udało się na autostradzie osiągnąć 205 km/h (2.0 CRDI).
Nie mogłem się powstrzymać aby sprawdzić ile pójdzie względem danych katalogowych  :-)
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak to zrobiłeś, ale to nie lada wyczyn. W instr max jest chyba 181km/godz (albo w danych technicznych) :idea:
--- Koniec cytatu ---

kolega najpewniej ma zchipowany silnik, wersja 185kM (albo coś koło tego), osobiście 2.0 CRDi 4WD 136kM leciałem 185km/h w wakacje na nowym odcinku S7 Ostróda - Elbląg.

kreczman:

--- Cytat: "Zibi" ---
--- Cytat: "jacek2" ---
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

kolega najpewniej ma zchipowany silnik, wersja 185kM (albo coś koło tego), osobiście 2.0 CRDi 4WD 136kM leciałem 185km/h w wakacje na nowym odcinku S7 Ostróda - Elbląg.
--- Koniec cytatu ---

Nie mam żadnego chipa założonego, jedynie fabryczne 184 KM, a w danych katalogowych do tego silnika jest, że prędkość max wynosi 195km/h.

mada:
Czyli mam szansę obejrzeć któregoś z kolegów w tvn turbo uwaga pirat?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej