Forum > Accent
[Accent LC] ABS
donmarcinello:
Corner czy zrobiłeś już coś z uszkodzoną pompą? Udało Ci się ją naprawić czy musiałeś wymienić na używaną?
Pytam, ponieważ też mam problem z pompą ABS w Accencie. Komputer podaje dwa błędy - awaria pompy i awaria elektrozaworu. I właśnie się zastanawiam czy pompę ABS da się naprawić czy lepiej wymienić na używaną?
Jako ciekawostkę mogę dodać, że nowa pompa w ASO do accenta LC 2000 rok, kosztuje ok 7000zł ;-)
corner:
--- Cytat: "donmarcinello" ---Corner czy zrobiłeś już coś z uszkodzoną pompą? Udało Ci się ją naprawić czy musiałeś wymienić na używaną?
Pytam, ponieważ też mam problem z pompą ABS w Accencie. Komputer podaje dwa błędy - awaria pompy i awaria elektrozaworu. I właśnie się zastanawiam czy pompę ABS da się naprawić czy lepiej wymienić na używaną?
Jako ciekawostkę mogę dodać, że nowa pompa w ASO do accenta LC 2000 rok, kosztuje ok 7000zł ;-)
--- Koniec cytatu ---
Witam, jak narazie nic nie robilem. :-(
pozdr..
[ Dodano: 2015-01-05, 15:48 ]
Witam ponownie i mam pytanko ,jaka powinna byc odległość czujnika ABS do przegubu pierścienia ,bo po wymianie zauwazylem ze w jednym przegubie ktory zostal wymieniony a starym jest roznica i ABS swiruje.Czy ta roznica moze miec w plyw na ABS.
Nawigacja