Forum > i20

[i20 PB] Sprężyny obniżające

<< < (2/2)

domin:
No powiem Ci, że ta Twoja karoca nawet bez gleby wygląda całkiem fajnie na tej 17 - te. :-D
Nie wiem do czego używasz auta (tzn. wiem - do jazdy), ale w codziennej eksploatacji ten profil opony 40 w kontakcie z naszymi "autostradami" może przysporzyć Ci sporo problemów :-| Moim zdaniem powinieneś zostać przy 50.
Swoją drogą te nasze auta nie jeżdżą na fabrycznym kole, a jak przyspieszenie na takim kółku?

--- Cytat: "ziemniak0783" ---Przekłamanie licznika
--- Koniec cytatu ---

Martwi Cię to?  :lol:

ziemniak0783:
Auto używam do jazdy  :mrgreen: oczywiście i w sumie to dosyc dużo jeżdzę (w ub. roku ponad 40tys, a nie jest to jedyne auto, którym się poruszam).

-30 glebą ciężko nazwać, bo w sumie to lekka kosmetyka, którą chciałbym jednak zrobić ;)

Co do przyspieszenia to jeszcze się nie wypowiadam, bo dziś dopiero była przymiarka i wyprawa po nowe opony, które założę dopiero jutro i wtedy będę mógł przetestować jakie są straty  :lol:

A z tymi przeklamaniami to tak tylko napisałem, staram się sobie uzasadnić, że tak niski profil jest mi potrzebny, żeby licznik dobrze działał  :lol:

[ Dodano: 2013-01-28, 23:36 ]
ET 49

[ Dodano: 2013-02-23, 10:00 ]

[ Dodano: 2013-02-23, 10:01 ]
Joł :D

Dla potomnych;
gleba z 1.4 pasuje do 1.2. Tzn ciężko to glebą nazwać, bo ledwo przysiadł ;)

Ale jakby ktoś chciał, to można zarzucać :)

Mógłby tak jeszcze z 2 cm w dół pójść :)

andrew56-51:
Napisz jakie ET mają te Twoje alusy bo fajnie wyglądają i nie wystają na zewnątrz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej