Czuję się wywołana do tablicy...
Już miałam i tak wziąć udział w dyskusji, Zbyszek mnie pospieszył. I prawdę pisał
Jak tylko znajdę chwilę w ciągu dnia, to zrobię zdjęcia moim klamkom. Nie są w kolorze nadwozia i nic się wokół nich nie dzieje - słowo.
Z pozostałych wad istotnie narzekam na wentylację, jest dramatyczna, zaparowane szyby mimo włączonej klimy, czas nagrzewania wnętrza także mógłby być krótszy.
Mam jeden problem, dotyczący pokrętła kierunku nawiewu. Zacina się i nie chce pracować na skrajnych pozycjach, a tych akurat używam najczęściej. Niestety, ponieważ już jest po gwarancji, po prostu przestanę używać nawiewu na ludzika ;p Przez 3 lata naprawiałam to z 5 razy w serwisie, nawet wymienili cały ten element, ale to kompletnie nic nie dało. Najwyraźniej nie umiem tego używać
Poza tym z autka jestem zadowolona, wiedziałam, że kupuję tanie auto i jak na tę cenę jest ok. Jeździ bezawaryjnie (dobra, zrobię wreszcie opis, jak mi wymieniali silnik, obiecuję... życie mnie dopadło i dopiero odpuszcza :/) i w sumie o to chodzi