Forum > i30 FD
[i30] Czujnik temeperatury zewnętrznej
Gacek:
Witam.
W górnym rogu wyświetlacza radia zawsze wyświetlałą się temperatura zewnętrzna. Już od jakiegoś wyświela stałą temperaturę, bez róznicy czy znajduje się w garażu czy podczas jazdy. Cały czas wyświetla heh bagatea -44 °C. Prawdopodobnie uszkodzony jest czujnik temeratury zewnętrznej. Mam tylko problem z jego lokalizacją... Czy ktoś z Was wie gdzie on może się znajdować? Podejżewam, że gdzieś w pasie przednim... ale gdzie dokładnie... ? :-/
Yaro:
"Pod tablica rejestracyjna za grillem będzie przewód zakończony prostokątnym plastikiem z cypelkiem. W czujniku są dwa piny i to tyle nie jest rozbieralny"
Z forum i30 ;-)
leonard2508:
witam mam podobny problem kupilem nowy czujnik w serwisie wymienilem i jest bez zmian pokazuje caly czas ta sama tem. za porady bede wdzieczny hyundai i30 cw
kosmos2011:
W tym samym miejscu są dwa czujniki z taką samą wtyczką od klimatyzacji i od wskażnika temperatury zewnętrznej.
leonard2508:
tak sa dwa dzieki ale zamienialem na przemian inic na nowym czujniku jest symbol GIT a na starym EIH i nie wiem czy ma to znaczenie prosze o rade LEO
[ Dodano: 2013-03-26, 16:37 ]
mam pytanko czy ktos montowal CB radio wi30 cw jesli tak to prosze o rade jak i gdzie pozdr.
Nawigacja
[#] Następna strona