Forum > Tucson JM

Tucson benzyna 2,0 -świecąca kontrolka od poduszek w zegarac

<< < (2/4) > >>

pitu90:
jeżeli macie kostkę po siedzeniem kierowcy to poruszajcie nią i może pomoże bo u mnie podziałało, tez sie zaświeciła kilka razy bo często przesuwany jest fotel kierowcy ponieważ z auta korzysta 2 kierowców.

kosmos2011:

--- Cytat: "mirage" ---da się jakoś to załatwić samemu
--- Koniec cytatu ---

Grubby:
przerabiałem już to, bardzo nieciekawie zamontowany czujnik air bag w okolicach przedniego błotnika, bardzo podatny na wilgoć, wodę, śnieg, sól..po prostu śniedzieje i wywala błąd w postaci czerwonej kontrolki których tak nie lubimy, wyczyszczenie i skasowanie błędu pomogło na kilka dni, zakupiłem takie ustrojstwo nowe ( brak zamienników) uwaga na sprzedawane używane :shock: , i wszystko ok.

Cezary51:

--- Cytat: "pitu90" ---jeżeli macie kostkę po siedzeniem kierowcy to poruszajcie nią i może pomoże bo u mnie podziałało, tez sie zaświeciła kilka razy bo często przesuwany jest fotel kierowcy ponieważ z auta korzysta 2 kierowców.
--- Koniec cytatu ---

Mam to samo w Elantrze, czasami po zmianie kierowcy muszę puknąć w kostkę aby lampka zgasła.

tomex:
jak mogę to się podepnę pod temat.Oczywiście świeci się kontrolka zrobiłem diagnostykę i wyszło parę błędów.Niestety bez opisów może ktoś mi z tym pomóc
B1346
B1702
B1706
01478
z góry dzięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej