Forum > Getz
[Getz TB] Żarówki w guzikach
albert:
Przepalanie żarówek to nie jest uroda Getz'a. Jeżdżę swoim 2 lata i wszystkie świecą, żadnych przepalonych. Pewnie zbieg okoliczności lub pech. :shock:
Andy:
U mnie też się poprzepalały, pierwsze po 7 latach - podświetlenia pokręteł i awaryjnego. Nie pali się tez podświetlenie regulacji kąta pochylenia świecenia,
bo tam nie chciało mi się robić demontażu. Dodatkowo część Radia CD mam lekko przygaszoną - i tego już nie rozumiem dlaczego.
Dorobienie polskich fontów - Gal.
Brt:
Możliwe, że poprostu coś nie styka...
Ostatnio u siebie też zauważyłem ten problem, część elementów przestała świecić, miałem się do tego zabrać, ale wczoraj zwróciłem uwagę, że znowu mam "komplet" :roll:
kosok:
Witam.
Ostatnio wymieniałem żaróweczki od podświetlenia nawiewu, a teraz zauważyłem że nie świeci mi podświetlanie przycisku świateł awaryjnych, oraz podświetlanie przycisku grzania tylnej szyby (działa tylko podświetlanie kiedy grzanie jest włączone), oraz przełącznik (lewo-prawo) zamykający lub otwierający obieg powietrza w samochodzie, lecz nie wiem czy on wogóle ma być podświetlany?-ten pionowy pasek...
Mam pytanie czy te przełączniki się rozbiera? i czy tam są zwykłe żaróweczki? czy może lutowane jakieś diody?
I jeszcze jedno pytanie, w jaki sposób powinien być podświetlany przycisk świateł awaryjnych? czy on powinien świecić poprostu razem z podświetleniem deski rozdzielczej? czy również powinien pulsować przy załączonych światłach awaryjnych?
Tak to wygląda:
Bardzo proszę o pomoc, Pozdrwiam.
kosmos2011:
Podświetlenie ogrzewania tylnej szyby podwójne.
Podświetlenie przycisku świateł awaryjnych pojedyncze.
Suwak zmiany obiegu powietrza brak podświetlenia.
W przełącznikach są żarówki które można zamienić na diody.
Nawigacja
[#] Następna strona