Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Santa Fe po 2004r. - napęd 4WD.
felkner:
jaclwapl:
--- Cytat: "wydminianin" ---
-jaclwapl mylił się- po lifcie również stosowany był stary stały napęd( nie dołączany) tak jak u mnie
--- Koniec cytatu ---
Nie myliłem się. Po prostu nie napisałeś na wstępie, ze masz wersję USA. Co i jak było montowane w Santkach produkowanych na rynki USA to nawet najstarsi Indianie nie wiedzą dokładnie. Reasumując moje stwierdzenie jest prawidłowe dla samochodów produkowanych na rynki europejskie.
wydminianin:
Przede mną jeździł nim koreański dyplomata w Warszawie więc nie z USA, tylko samochód kupiony w polskim salonie, przeznaczony na rynek europejski. Tak więc nie tylko samochody z USA miały stały napęd w wersji po lifcie. :-D
cezaros:
kolego wydminianin to ty kupiłeś to autko które ukazało się ogłoszenie tydzień po tym jak ja kupiłem moje. oczywiscie ci zazdroszcze bo taka okazja sie trafia raz na rok, albo rzadziej. Jak zobaczyłem to ogłoszenie już po fakcie zakupu przezemnie auta to mnie mało nie trafiło - z tego wniosek ze jak sie juz kupiło nie wolno przeglądać ponownie otomoto ;-)
wydminianin:
Ja już nie oglądam otomoto :mrgreen:, a nawiasem mówiąc to jest mój drugi podyplomatyczny samochód. Pierwsze było Volvo 340 z 1986r. Z obu jestem zadowolony.
Nawigacja
[#] Następna strona