Autor Wątek: [Getz] Problemy ze wskazaniami stanu paliwa/jak dotrzeć do żarówki  (Przeczytany 3390 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Yaro

• Gość
Witam i proszę o wypowiedzi w temacie j.w. od jakiegoś czasu mam kłopoty ze wskazaniami paliwa wskazówka co innego na stacji inna ilość wlana (różnica ) no i kontrolka też zamarła. Co do kontrolki to może żarówka się spaliła .A tak przy okazji może ma ktoś wskazówki jak ją wymienić i nie uszkodzić zegarów jakieś opisy mile widziane zdjęcia lub rysunki z miejscami newralgicznymi. Ale wracając do tematu to jakieś pomysły co do wskazań. Zaznaczam że po nalaniu paliwa wskazówka idzie do góry i przez pewien czas wskazania są prawdziwe a potem kicha. Teraz jadę po prostu na licznik i mniej więcej wiem ile mam paliwa, ale to strasznie niewygodne zwłaszcza że żona też tym autem jeździ a w zasadzie więcej żona niż ja a raczej nie zwraca na to uwagi. Patrzy na lampkę a tu ciemno.

[ Komentarz dodany przez: weryfikator.kont: 2009-02-24, 23:30 ]
Korekta interpunkcyjna i poprawa literówek. : :
« Ostatnia zmiana: 20 Czerwiec 2020, 22:03:54 przez Brt »

marekityle

• Gość
Problemy ze wskazaniami stanu paliwa/jak dotrzeć do żarówki
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Luty 2009, 15:14:34 »
Możliwe że pływak się powiesił
Jak wymienić żarówki i ewentualnie wyjąć pływak możesz znaleźć w manualu
– gdzie znaleźć manual? <czytaj>
http://forum.hyundaifanklub.pl/viewtopic.php?t=1738

Yaro

• Gość
Problemy ze wskazaniami stanu paliwa/jak dotrzeć do żarówki
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Marzec 2009, 17:02:28 »
Niestety pływak jest dobry i nic mu nie dolega a kontrolka dalej ciemna :cry: ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?? lub wiedze w zakresie jak wymienić żarówkę w konsoli nie niszcząc jej??