Forum > Getz

cb radio w getzie

(1/8) > >>

obar777:
Witam.Kupiłem niedawno getza i mam zamiar zamontować do niego cb radio.Czy ktoś mógłby podpowiedzieć mi jakie: czy z filtrami czy bez, jakieś dobre i niedrogie radyjko.Pozdrawiam

klodek:
Cześć.
Ja mam TTI 880 i antenę HUSTLER 100.
Rewelacyjnie się sprawuje na miasto jak i trasy a jest w stosunkowo dobrej cenie (na chwilę obecną do 300zł)

marekityle:

--- Cytat: "klodek" ---Ja mam TTI 880 i antenę HUSTLER 100.
--- Koniec cytatu ---

Mam identyczny zestaw i jak za te pieniądze chyba nie da się kupić nic lepszego - z tego co czytałem to lepsza do tego radia jest dłuższa antena np. sirio 145 lub president 145.

To nie jest zestaw z najwyższej pułki tak że trzeba nim czasami trochę pokręcić żeby nie trzeszczało ale nie jest źle, w porywach do 10km (średnio 6-7km) da się dogadać bez większych zakłóceń

klodek:
no to z zasięgiem to ja mam trochę lepiej.
W mieście (centrum Wrocławia) spokojnie bez zakłóceń mam zasięg 11km. na trasie na pewno więcej...

Co do anteny to nim dłuższa tym lepsza :D Ja się kierowałem aspektami praktycznymi, czyli by po odkręceniu anteny weszła mi do bagażnika bez zginania :) Magnes mam cały czas na aucie, mocami odkręcam bacik i nie martwię się, że komuś się spodoba :P

Brt85:
A gdzie i jak masz zamontowane radio?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej