Forum > Accent

[Accent X3] łączniki i tuleje stabilizatora

(1/3) > >>

krawiol:
Witam. muszę w swojej landrynce wymienić łączniki stabilizatora (przód i tył). na allegro widzę, że są plastikowe (oryginały) i metalowe. tu pojawia się moje pytanie które lepsze? jeździ może ktoś na metalowych ? ceny w sumie prawie takie same więc nie wiem co wybrać.
druga sprawa. muszę wymienić również tuleje stabilizatorów (tył i przód). widzę, że na tył są różne średnice. powiedzcie proszę które będą pasować 15,5 czy 14mm.  na przód widzę, że są 20 mm i tu proszę powiedzieć czy na przód jest tylko ta jedna średnica czy może się trafić jakaś inna.
Samochód Accent 1995 rok, 1341 cm3 - 55kW 12V, 3 drzwiowy

Leszek_S.:
Plastikowe łączniki stabilizatora :?: :shock: gdzie Ty chcesz jeździć :?: po stole :?: Ty weź zainwestuj w metalurgię... Tak na zdrowy chłopski rozum ile wytrzymają plastiki, a ile wytrzyma metal :?: co do średnic to Ci nie podpowiem niestety... :-(

Pozdrav
Leszek

kosmos2011:

--- Cytat: "krawiol" ---Witam. muszę w swojej landrynce wymienić łączniki
Samochód Accent 1995 rok, 1341 cm3 - 55kW 12V, 3 drzwiowy
--- Koniec cytatu ---

Czy posiada Pan X-3 w kolorze "landrynkowym" czy samochód Hyundai Lantra.

krawiol:
Panowie są we Francji, ja jestem po prostu krawiol lub Łukasz :)
co do pytania to moim autem jest Hyundai "landryna" Accent. landryna ze względu na kolor właśnie.

kiaad:
idź do normalnego sklepu podaj: model, rocznik, silnik

te elementy są groszowe jeśli chodzi o zawieszenie.
poza tym mam do sprzedania X3 z 97roku ;-) i jeśli go kupisz to wymontujesz świeżutkie takie elementy  zawieszenia.

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej