Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Czy da się wyłączyć funkcję Follow Home?
Azool:
--- Cytat: "Rybka&Wieprz" ---ASO Ci to aktywuje za darmo.. przynajmniej w opcji style
--- Koniec cytatu ---
Nie o to chodzi, tylko o możliwość aktywowania/dezaktywowania dodatkowych funkcjonalności w dowolnym momencie przez użytkownika. Nie każdy ma ASO "pod nosem"
Tommygun:
--- Cytat: "Rybka&Wieprz" ---o Ledach poszukaj w temacie: światła do jazdy dziennej.. na stronie 4tej są fotki orginalnych LED-ow montowanych od października 2012... moim zdaniem wyglądają jak z bazarku:)
--- Koniec cytatu ---
Widziałęm, widziałem już wcześniej. Chodziło mi o wbudowane w klosz lamp jak np. w sportage lub i40. Takie przy halogenach nie wyglądają dobrze i kosztują dużo za dużo a i można to założyć samemu (ebay). Są też i klosze główne z ledami ale problem pewnie z homologacją. Na youtube widziałem kilka filmów, niektóre wyglądają fajnie, niektóre już nie. No ale to już tyle kosztuje, że nie ma absolutnie ekonomicznego uzasadnienia, jedynie "tjuningowe" a ja od tego konsekwentnie trzymam się z dala.
krosser:
odkopuję temat, aktywował ktoś już tą funkcję ?, są dostępne moduły od razu z doświetlaniem zakrętów, zadziała to w naszych heńkach?
szymu:
W modelu po lifcie są ledy w kloszach. Co do samej funkcji follow home to chyba w aso to mogą wyłączyć (podobnie jak ryglowanie drzwi). Mi zmieniali ryglowanie w aso bez opłat przy okazji przeglądu.
Nawigacja