Forum > Tucson JM

Za co lubimy nasze Tucsony

<< < (6/7) > >>

arcii111:
Lubię go za to, że dzieciakom przypasował. Nie jęczą, że ciasno, że nic nie widzą, że rzygać im się chce jak to w autku miejskim bywało. Moje łotry 4 i 6 lat naprawdę polubiły ten samochód. Mówią o nim dumnie ,,to nasz duży samochód". Od czasu zmiany samochodu nie musiałem prać tapicerki z ich powodu :-)

dawid6785:
waszek_rmc taki już miałem jak kupowałem mam diesla 113km, kilka tucsonów jest w okolicy i też mają taki wydech z tym samym silnikiem

waszek_rmc:
Aaa, sugerowalem się podpisem, ze masz benzynie. Napisz PW do admina z prośbą o zmianę.

marekm:
Witam
Zamierzam zmienić auto i poważnie myślę nad Hyundai tucson.  Jestem raczej zwolennikiem samochodów benzynowych z lpg. Samochód potrzebny mi jest do codziennych dojazdów do pracy(20km) no i oczywiście do wypraw z rodziną. Nie chcę jakiegoś oklepanego modelu. Na co zwrócić uwagę przy zakupie tucsona? i z jakimi problemami najczęściej się borykacie?

waszek_rmc:

--- Cytat: "marekm" --- z jakimi problemami najczęściej się borykacie?
--- Koniec cytatu ---

Z zazdrością :)

A tak na poważnie, to przeczytaj wszystkie plusy w tym dziale, przejrzyj dział techniczny i wrzucaj ogłoszenia w temat związany z zakupem tucsona
Jak ja szukałem, dookoła prawie nie miał nikt. A teraz.... W okolicy juz 4 sztuki. Tucson staje sie bardziej popularny. To dałbym na minus...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej