Forum > i40 VF
[i40 VF] i40 - Pierwsze wrażenia.
kisiek:
Trochę się zawiodłem na i40.wysokie obroty na 6 biegu i hałas. Rekompesuje spalaniem i linią. Ogólnie auto na miasto i drogi 2 kategori.Na autostradzie trochę męczy.
kacluk1987:
a powiedz mi z którego roku masz auto?? masz automat czy manual?? no właśnie linia auta jest świetna.. nawet przedlift wygląda nieźle..
ostatnio oglądałem insignie i peugeota 508 sw oba mają niby lepsze silniki ale i40 ma lepsze wnętrze
wtom:
w zasadzie chyba to już koniec tego modelu. silniki jakie zostawili to słabizna. pewnie tak jak toyota z avensisem,,,, wycofają i40 i wejdzie sonata z USA (już coś o tym wspominali) ale ostatecznie to lepiej :-P
kisiek:
wtom,
Z końca 13 manual kombi.Dosyć bogata wersja.Ale na autostradzie jak pisałem wcześniej trochę męczy przy 140 km/h silnik ma wysokie obroty a co za tym idzie gubi na komforcie. Moje zdanie.Autem fajnie się jeździ 120 wtedy utrzymuje swój poziom w klasie.
[ Dodano: 2018-11-03, 15:58 ]
Szkoda że za parę tyg kończy się gwarancją.Bo serwis mają w porzo.Wymieniają i nie marudza jak w toyocie.
kacluk1987:
a jakieś problemy z dpf??
a powiedz mi jak jakość wykończenia w środku?? u mnie w i30 kierownica przy 40tyś mil wygląda jak z bmw po 200tyś..
dlatego wstrzymałem się z zakupem i40 i oglądam peugeoty 508
Nawigacja
[#] Następna strona