Forum > Pony / Excel

Kostka- ręczny

(1/3) > >>

Grand:
witam! Dzisiaj sobie podciągałem w poniaczu ręczny, jak kręciłem śrubą, to zauważyłem kostke, czy wtyk na dwa kable leżącą sobie, wychodziła prawdopodobnie z podłogi. Początkowo myslałem, że to od szyb, ale szyby działają i wszystko jest na swoim miejscu. Jakieś rady od czego to może być?

Timon:
Masz dwie czy cztery szyby elektryczne? Kontrolka ręcznego działa? Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.

Grand:
4 szyby mam, wszystko działa. Kontrolka też działa. To jest taka czarna końcówka i ma wyjście plus minus.

Timon:
W książce  o Ponym, tej po polsku przy rozpisku konsoli pomiędzy przednimi fotelami jest uwzględniony element "Wskaźnik dźwigni zmiany biegów". Dźwignia jest narysowana jak do manualnej skrzyni. Nie wiem czy tak jest, ale może ta kostka do tego wskaźnika jest? U mnie w każdym razie takiego wskaźnika nie ma.

Sam rysunek wskaźnika też nie wiele mówi... Cała książka jest chyba wrzucona w download na forum. To jest 329str, rys 287, element 4. Obrazek wrzucony jako załącznik.

kosmos2011:
Może kontrolka pasów bezpieczeństwa http://www.fotosik.pl/u/hyundai2011/zdjecie/1/album/1358740

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej