Forum > Accent
[Accent LC] Wymiana żarówek w liczniku z obrotomierzem.
Artur:
ok, a co muszę odkręcić aby zdemontować ten panel ?
Takie żarówki ? W zegar wchodzą 4, a ile na panel potrzeba ?
[ Komentarz dodany przez: IgoReCzeK: 2012-01-05, 23:16 ]
Treść postu była niezgodna z regulaminem forum! Poprawiłem pierwszy i ostatni raz, później będą tylko ostrzeżenia z usunięciem postu włącznie.
Kurako:
podeślę Ci zaraz tutorial jak to sie robi w Getzie. W accencie będzie podobnie :)
[ Dodano: 2012-01-05, 13:44 ]
Wymiana oświetlenia konsoli środkowej
[ Dodano: 2012-01-05, 14:05 ]
Wymiana żarówek w zegarach
[ Dodano: 2012-01-05, 14:08 ]
--- Cytat: "Artur" ---ok, a co muszę odkręcić aby zdemontować ten panel ?
http://allegro.pl/dioda-z-cokolem-t5-r5-led-bx8-5d-astra-golf-dl-i1984655368.html
--- Koniec cytatu ---
tak musi wyglądać.
a co musisz odkręcić? masz wszystko w tutorialu którego dodałem.
kosmos2011:
--- Cytat: "Artur" ---ok, a co muszę odkręcić aby zdemontować ten panel ?
http://allegro.pl/dioda-z-cokolem-t5-r5-led-bx8-5d-astra-golf-dl-i1984655368.html
--- Koniec cytatu ---
To juz za mna demontowałem panel jak wymieniałem fabryczne radio po odkręceniu śrub zalecam zacząć podważanie panela od dołu pod pojemnikiem na kubki .Foto 4 to linki od nawiewu trzeba włozyc głowę pod kierownicę spojrzeć w prawo i wypiąć to co zaznaczyłem czerwonymi strzałkami.Trzeba też odpiąć linkę od kierunku nawiewu klimy która jest za schowkiem pasażera.
I znów jak zdemontować panel wg kolegów ze WSCHODU
Kurako:
ta aukcja z allegro ukazuje żarówki r5 a ja mam w getzie zegary podświetlone żarówkami r3 (prawdopodobnie) bo one są większe od r5.
nie wiem jak w accencie :) musiałbyś wyciągnąć zegary i sprawdzić :)
Artur:
Kurako jak możesz popraw ten link do turtoriala demontażu panela bo wyświetla mi się jakieś zdjęcie :P
Z tego co widzę, to licznik łatwo zdjąć więc pewnie go zdejmę i zobaczę jakie tam są żarówki, ewentualnie jak by ktoś wiedział to proszę napisac :mrgreen:
Kosmo a masz może zdjęcie gdzie znajduje się ta linka od klimy koło pasażera ?
Nawigacja
[#] Następna strona