Forum > Accent

[Accent LC] Wymiana żarówek w liczniku z obrotomierzem.

<< < (4/8) > >>

Artur:
Ok panowie jutro zobaczę ten filtr jak będzie widno  ;-) Tą linkę należy zdjąć z tego kółeczka i po wszystkim ? Dziś włożyłem z ciekawości głowe pod kierownicę aby zobaczyć jak to wygląda i zobaczyłem jakiś dziwny przełącznik  :lol: Nie mam pojęcia do czego służy, widzę go 1 raz  :mrgreen: nie wiecie czasami za co on odpowiada ?

kosmos2011:
Nie jest to nic fabrycznego, a czy się coś dzieje jak go przełączasz  tylko uważaj żeby nic nie wybuchło  :mrgreen:  Przewód gruby może jakieś zabezpieczenia przed kradzieżą, ale w takim miejscu to chyba nie . Może nitro  :mrgreen: Chyba jak rozwalisz całą konsolę to po nitce do kłębka.Sprawdz jeszcze czy takiego koloru kabelki nie idą od akumulatora.

Artur:
hmm nie próbowałem przy włączonym silniku lecz przełączałem na wyłączonym i można go przełączać w 3 pozycjach (do przodu, pośrodku, i do tyłu). Ten czerwony kabel idzie tam pod kierownice gdzie jest większość kabli a dalej to nie wiem  :mrgreen:  haha dlaczego wiedziałem, że ktoś napisze NITRO :D

A odnośnie tych linek to trzeba je zdjąć i wtedy można zdejmować panel ?

kosmos2011:
Trzeba trzeba z tym nitro " skąd wiedziałem " to teraz jest 1:1. Co do linek to nic trudnego i popsuć się nic nie da tylko przy montażu trzeba ustawic je tak że np przełącznik w jakieś skrajne położenie i wtedy linka na ten plastik biały lub żółty wychylony też na max lub min i oczywiście pancerz też trzeba wcisnąć w spinki.

Artur:
OK z linkami już ogarnąłem, jest to bardzo proste  :mrgreen: jednak za nic nie wiem jak zdjąć tą osłonę od tego filtra, a chciałbym zobaczyć bo może warto byłoby go wymienić.

BTW jaki w końcu jest model żarówki do podświetlenia panelu ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej