Forum > Sonata

[Sonata EF] Wymiana rozrzadu Sonata EF.

<< < (3/4) > >>

Hants:
kosmos2011 - całą książkę???  :shock:

Znajdz ustęp, który Cię interesuję, to Ci go przetłumaczę.

kosmos2011:
Timing belt i nie dla mnie tylko dla fafer69.

Hants:
OK. Posiedze nad tym

fafer69:
wybaczcie że tak się nie udzielałem ale daję słowo jak znalazłeś manuala do sonaty myślałem że ze mnie szukacz jest nie zły ale chyba już wyszedłem z wprawy nie było bo muszę zarobić na rozrząd i jak się pracuje po 16 godzin dziennie to potem mało jest czasu. poczułem "erektryczną wiosnę" i jak już zmienię rozrząd to nawet opowiem zainteresowanym przez tel. jak to można zrobić i co trzeba przygotować. Komplet jak wiadomo 650 pln optymistycznie z pompą wody z wymianą tausen. Widziały gały co kupowały. Ale czy mechanikom można w pełni zaufać jak zakład do którego masz zaufanie i wymieniasz olej i nie tylko robisz naprawy w końcu wymieniasz sam olej a filtr od 3 lat jest ten sam który zakładałeś. To ja 300 dołożę do opon letnich. Pozdro i jeszcze raz proszę o manuala po polsku bo mój tłumacz leży z językiem technicznym samochodowym i opowiada pierdoły a jak chciałem zapisać to powiedział że już mu się nie chce.

Hants:
Te poczatkowe strony z opisem sciagania wszystkich kol zebatych sa troche bezsensu - chyba, ze fabryka lubi, gdy ASO moze zarobic wiecej :-)

No, ale kolega Kosmos kazal mi tlumaczyc caly rozdzial, to tlumaczylem.

Robta z tym - co chceta. Warto byloby skorygowac sposob zakrecenia rolki dociskowej....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej