Forum > Matrix / ix20
[ix20] Akcja serwisowa ix20
jack55:
Sense zgadzam się z Tobą ;-)
Myślałem ,że tylko Ja tak trafiłem na niekompetentny serwis ale po wpisach innych użytkownikach widzę, że takie podejście w Hyundaiu to norma.Czyli jest akcja serwisowa na zaciski hamulców ale cichosza a ty sobie człowieku jezdzij dalej aż zatrą się całkowicie tarcze hamulcowe :-(
Gdzie tu sens a gdzie logika :?:
Żenada i jedna wielka granda :-(
Na szczęście z mojego ix20 jestem bardzo zadowolony.Przejechane 12tys. km i żadnych poważnych problemów z autem.Oby tak dalej :-)
kri$:
Ja dziś wysłałem emaila do dealera gdzie kupiłem samochód, i otrzymałem telefoniczne zaproszenie na wymianę łapek trzymających linkę hamulca ręcznego.
30.XI jestem umówiony, na wymianę.
Wymiana trwa około 1,5 godziny.
jack55:
--- Cytat: "kri$" ---Ja dziś wysłałem emaila do dealera gdzie kupiłem samochód, i otrzymałem telefoniczne zaproszenie na wymianę łapek trzymających linkę hamulca ręcznego.
30.XI jestem umówiony, na wymianę.
Wymiana trwa około 1,5 godziny.
--- Koniec cytatu ---
Byłem dzisiaj umówiony w ramach akcji serwisowej na wymianę całych zacisków hamulcowych z tyłu ale na miejscu okazało się, że wystarczy wymiana łapek linki ręcznego o których piszesz
kri$
Zaciski oraz tarcze są u mnie ok.Wymienia się je tylko w przypadku zatarcia spowodowanej wadliwym działaniem ręcznego.Na szczęście u mnie do tego nie doszło. ;-)
lukasz.zst:
Z tymi zaciskami oisalem 4 tygodnie temu na forum, miałem wymiane, szykuje sie kolejna wymiana z tymi zawieszeniami. To nie jest szanowanie klientów, to jest łamanie polskiego prawa, powini to zgłosic w uoik.
kml:
--- Cytat: "lukasz.zst" ---powini to zgłosic w uoik.
--- Koniec cytatu ---
Daj dobry przykład i zgłoś a nie tylko jęczysz :roll: :evil:
Nawigacja
[#] Następna strona