Forum > Matrix / ix20
[ix20] Akcja serwisowa ix20
lukasz.zst:
Dziś bardzo mnie zaskoczono .
Pewnie dotarło pismo do Korei ( tak sobie ja to tłumacze)
Zadzwoniono do mnie z Salonu i powiedziano mi że przyjeżdża specjalna komisja z Hyundaia z Korei żeby sprawdzić zawieszenie. Mam nadzieje że nie będzie takiego cyrku jak ostatnio z Polskim importerem . Mam być teraz obecny przy testach tak ujęto. Powód przyjazdu coraz więcej dochodzi słuchów z kłopotliwym zawieszeniem. Przypuszczam że mogą być tez inni użytkownicy.Bo przyjeżdżają tylko do tego salonu specjalnie. Tak mnie poinformowano.Przyjeżdżają tylko i wyłącznie do tego salonu , tak mnie poinformowano
speedmaster:
a nie powinieneś być zawiadomiony o czymś takim w bardziej oficjalny sposób :?: jak w naszych służbowych autach były jakieś akcje serwisowe lub tego typu klimaty to wszystko było pocztą przysyłane z podaniem nr VIN konkretnego auta i z opisem co będą robić. Nie miało znaczenia czy to auto niemieckie, francuskie, włoskie :roll: nawet do szefa prywatnego auta też pisemnie zawiadamiali :roll:
lukasz.zst:
Domine dzwonili z serwisu
speedmaster:
amatorszczyzna ;-)
lukasz.zst:
Ja tak nie uważam . Dzwonili i dostanę pisemną odpowiedz z UOKIK z Departament Polityki Konsumenckiej ( podobno jestem pierwsza osoba która złożyła doniesienie o gwarancję) bo piszą wszędzie 5 lat gwarancji na auto, a dowiaduje sie po podpisaniu umowy i zapłacie za auto że 5 lat gwarancji na całe auto niema bo sa wyłączenia
Nawigacja
[#] Następna strona