Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Sonata

<< < (13/52) > >>

edwardo89:
Tak z ciekawości... Co nie tak było z tymi, które widziałeś i w jakich mniej więcej cenach pojawiały się te diesle?

arturl1986:
Nawet w Jastrzębiu z tego co kojarzę była jakaś krajówka niedawno. W Zawierciu parę dni temu było za 24500 teraz jest w Ostrowcu za 26000
 http://otomoto.pl/hyundai-sonata-C30536177.html
Z obejrzanych to jeden konkretnie bity w Mysłowicach, drugi na 90% pływał i ze sprzęgłem było coś nie tak. Kolejna rzecz to przebiegi około 100-150 tyś, a wygląd wskazuje na drugie tyle. Zresztą sam sobie odpowiedziałeś na pytanie

Sprowadzenie w tym przypadku tez odpada gdyż za dobre auto trzeba zapłacić ok 6tys euro + opłaty które wiążą się ze sprowadzeniem auta na kołach.
6 tys plus opłaty w przypadku silnika do 2litrów to około 29000 tys a ponad 2l. to z 33000 wiec w jakim stanie są te auta, które ktoś sprowadził i jeszcze na tym zarobi a cena wynosi 20000 a czasami nawet 17tyś

edwardo89:
Jesli juz szanowny Pan mod usuwa tematy to może łaskawie warto by przenieść posty tutaj?

Staram się otrzymać jakiekolwiek pomocne informacje na temat mojego potencjalnego zakupu a tematu nie ma...

shadow:

--- Cytat: "edwardo89" ---Jesli juz szanowny Pan mod usuwa tematy to może łaskawie warto by przenieść posty tutaj?

Staram się otrzymać jakiekolwiek pomocne informacje na temat mojego potencjalnego zakupu a tematu nie ma...
--- Koniec cytatu ---

A może tak Pan Szanowny zauważy, że temat przeniosłem właśnie tutaj. Następnym razem dam gratis do profilu za przeniesienie.

edwardo89:
Widział ktoś może któryś z tych 2ch?

sonata1

sonata2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej