Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Sonata

<< < (11/52) > >>

zbori1:
posiadam ten model z 2002 roku. Mam też instalację gazową. Pytaj jak coś chcesz wiedzieć konkretnego. O sankach nic Ci nie powiem.

kosmos2011:

--- Cytat: "mielpaw" ---tak ogladalem wyglada ok
a pytan mam tyle bo zawsze tylko vw lub toyota wiec nie wiele wiem....
--- Koniec cytatu ---

A co z tyłem dlaczego nie ma znaczków.

mr_adam:
Witam zamierzam kupić mojego pierwszego hyundaia. Wybór padł właśnie na Sonatę z rocznika 2005.
Dlatego mam pytanie do znawców na co zwrócić uwagę przy zakupie tego modelu.
Znalazłem takie ogłoszenie http://otomoto.pl/hyundai-sonata-bezwypadkowy-C20795606.html  czy warto się nim zainteresować ??

[ Dodano: 2013-04-09, 22:41 ]
Mam pytanie jak to jest tym rdzewieniem hyundaii, czytałem że sonata III ma problem z sankami silnika czy poprawili to w późniejszym modelu ?? I na co jeszcze zwrócić uwagę przy jego zakupie ??

fafikdog:
Dzień Dobry się z Wszystkimi  :-)
Jutro wybieram się obejrzeć Hyndaia Sonatę 2.0 CRDI, automatyczna skrzynia biegów (+ tip tronik).
Konkretnie TA .
Prosiłbym o uwagi Kolegów doświadczonych/obeznanych z marką/modelem, na co zwrócić szczególną uwagę, etc.
VIN: KMHEU41VP6A230563

Zero oddzewu?

edwardo89:
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu Hyundaia Sonaty, rocznik 2005 i mlodszy. Na bieżąco przeglądam oferty z allegro otomoto i mobile.de. Jako że chciałbym kupić auto, które posłuży mi parę lat postanowiłem założyć konto na tym forum i poprosić o pomoc w wyborze.

Na początku byłem 'napalony'  na sprowadzenie auta z Niemiec ale pojemność silnika 2.4 skutecznie mi to uniemożliwila (zbyt wysoka akcyza),  dlatego stwierdziłem że będę celowal w diesla. Sprowadzenie w tym przypadku tez odpada gdyż za dobre auto trzeba zapłacić ok 6tys euro + opłaty które wiążą się ze sprowadzeniem auta na kołach. Na pozostałych portalach jest oczywiście kilkanaście ogłoszeń jak te poniżej ale nie wiem na co zwrócić uwagę juz przy przeglądaniu takich ofert.  Zbyt niska cena (18.900) jest podejrzana zwłaszcza jeśli w ogłoszeniu jest informacja ze auto jest sprowadzone co przy przebiegu ok 160000 km wydaje się żartem.

Co myślicie o 2ch poniższych przykładach - pierwszy wydaje się ok ale ta cena...  Drugi z kolei ma przebieg bliski 300tys km wiec pojawia się pytanie czy w ogóle warto kupić samochód z tak dużym stanem licznika (zdaje sobie sprawę ze inne są kręcone).  Jeśli ktoś miałby chwile i rzucił okiem na jakieś ciekawsze oferty będę wdzięczny. :)

przykład 1
przykład 2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej