Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Sonata

<< < (46/52) > >>

Krzecha:

--- Cytat: "andrzej300" ---To że silnik jest umyty spotkałem się też np. w niemczech w salonach że też myją silniki..po prostu tak chcą sami klienci..poza tym widać lepiej czy nie ma wycieków itp.  jeżeli klient by chciał żeby silnik był umyty i kupi odemnie auto to też bym taki silnik umył, chociaż nie praktykuję tego.
--- Koniec cytatu ---
sprzedający ewidentnie wzburzył się gdy powiedziałem że silnik był myty, koniec i kropka.
Czemu nie powiedział jak Ty, że pewnie w salonie umyli  :-/ albo on sam, to takie straszne?

na co dzień jeżdżę busem po kraju szybę bym mógł wymieniać co kwartał jak bym się przejmował odpryskami,
tu przedstawiłem historie owej szyby plus informacje o braku podgrzewania.

andrzej300:
Ale jeżeli przednia szyba jest pęknięta od uderzenia kamienia  to trzeba ją wymienić
Natomiast odprysków od kamieni to ja mam na aucie pewnie kilkanaście ..ale nie jest pęknięta.

Natomiast przywiozłem właśnie bezwypadkową Sonatkę i też ma szybę do wymiany, są widoczne 2ślady od uderzenia kamyczka i są pęknięcia...więc szyba będzie wymieniana,  natomiast różnica polega na tym że klient jest informowany o tym fakcie przed przyjazdem.

Krzecha:

--- Cytat: "andrzej300" ---Natomiast przywiozłem właśnie bezwypadkową Sonatkę i też ma szybę do wymiany, są widoczne 2ślady od uderzenia kamyczka i są pęknięcia...więc szyba będzie wymieniana,  natomiast różnica polega na tym że klient jest informowany o tym fakcie przed przyjazdem.
--- Koniec cytatu ---

i uczciwe podejście dla klienta, jak jesteś pewny auta to wrzuć linka do ogłoszenia na giełdę, może szybciej tu sprzedaż niż przez płatne platformy.

opeth:
Witam zastanawiam się nad samochodem sonata możecie coś znaleźć po VIN jakieś informacje?
KMHWF25S85A146450

Guner:
Hej. Gdybyś potrzebował żeby zobaczyć ten samochód daj znać. Jestem z Łodzi i na Widzew mam kilka km.
Pozdrawiam Rafał

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej